Realisaties

Hier ziet u enkele van onze realisaties.
Wordt uw interesse gewekt door deze toelichtingen, wenst u verdere verduidelijkingen of een offerte?
Aarzel dan zeker niet om ons vrijblijvend te contacteren!

Zorgdorp te Zwijnaarde

In dit project staan we in voor alle technieken zoals elektriciteit, sanitair, centrale verwarming en ventilatie. Dit bestaande uit 24 nieuwe kamers, 1 conciërgewoning en polyvalente ruimte.

Studentenkamers te Gent

In dit project bestaande uit 88 studentenkamers staan we in voor alle technieken zoals elektriciteit, sanitair, verwarming met warmtepompen lucht/water , zonnepanelen en centrale ventilatie. 

Woonproject Groenevelt te Sluis

Voor dit nieuwbouwproject bestaande uit 36 woningen staan wij in voor alle technieken zoals elektriciteit, sanitair, warmtepompen lucht/water, pv-panelen en ventilatie.
Uitvoering 2022! 

Project Felys te Kortrijk

Een eigentijds woonproject bestaande uit 6 woningen en 7 appartementen die worden voorzien van alle technieken zijnde elektriciteit, sanitair, centrale verwarming en ventilatie.

Nieuwbouwwoning te Middelkerke

In deze woning staan wij in voor alle technieken zoals elektriciteit, sanitair, zonnepanelen, centrale verwarming en ventilatie.

Kapellewegel te Wetteren

Nieuw woonproject van 2 appartementsblokken bestaande uit 13 appartementen waar wij instaan voor het totaalconcept. Alle technieken worden door ons uitgevoerd zowel elektriciteit, sanitair, pv-panelen alsook centrale verwarming en ventilatie.

Woonproject te Gent

Dit totaalproject in het hartje van Gent bestaat uit 18 gloednieuwe appartementen. In dit nieuwbouwproject staan wij in voor de aanleg van elektriciteit, sanitair, centrale verwarming en ventilatie.

Villa Astica te Kuurne

In dit hedendaags nieuwbouwproject bestaande uit 5 lofts midden in het centrum van Kuurne voorzien wij alle technieken zoals elektriciteit, sanitair, vloerverwarming en ventilatie. 

Woonproject te Eine

Voor dit nieuwbouwproject bestaande uit 4 woningen vlakbij het centrum van Eine staan wij in voor alle technieken zoals elektriciteit, sanitair, warmtepompen lucht/water, vloerverwarming, pv-panelen en ventilatie.

Woonproject te Waregem

Nieuwbouwproject van 6 gloednieuwe appartementen waar wij alle technieken verzorgen: warmtepompen met geothermie, elektriciteit, domotica, sanitair en ventilatie.

Residentie Twins - Waregem

Een eigentijds woonproject bestaande uit 2 gebouwen met in totaal 19 appartementen zullen worden voorzien van alle technieken zijnde elektriciteit, sanitair, centrale verwarming en ventilatie.
Uitvoering 2020 - 2021!

Woonproject Jagershof te Deerlijk

Nieuwe verkaveling bestaande uit 44 woningen. Voor dit project staan wij in voor de aanleg van de elektriciteit, het sanitair, de verwarming en de ventilatie.

Nieuwbouwproject te Waregem

In dit project staan we in voor alle technieken zoals elektriciteit, sanitair, individuele warmtepompen, zonnepanelen en ventilatie. Dit bestaande uit 14 nieuwe appartementen en handelsruimte in centrum Waregem. 

Woonproject te Denderhoutem

Voor dit nieuwbouwproject met 15 appartementen in het centrum van Denderhoutem voorzien wij alle technieken: elektriciteit, sanitair en centrale verwarming.

Nieuw woonproject te Waregem

Nieuw woonproject bestaand uit 6 appartementen waar wij instaan voor de technieken: elektriciteit, centrale verwarming, ventilatie en sanitair. 

Nieuwbouwproject te Wielsbeke

Nieuwbouwproject met magazijn en bijhorende kantoren. Alle technieken worden door ons uitgevoerd bestaande uit elektriciteit, sanitair, centrale verwarming en ventilatie!

Residentie Ella te Oostrozebeke

Nieuwbouwproject waar alle technieken onder ons hoede worden genomen. Het totaalproject bestaat uit 8 gloednieuwe appartementen verzorgd van elektriciteit, sanitair, geothermie, individuele warmtepompen en ventilatie. 

Residentie Belvedère te Lokeren

Nieuwbouwproject van 79 parkappartementen waar wij alle technieken verzorgen: elektriciteit, sanitair, verwarming en ventilatie! 

Uitvoering totaalproject in 2019-2020

Residentie Warelles te Rumbeke

Woonproject met 23 luxe appartementen met alle comfort voorzieningen oa: ventilatiesysteem D, domotica-systeem, sanitair en vloerverwarming. Uitvoering 2019

Luxueuze villa te Waregem

Voor deze villa gaan wij alle technieken voorzien. Elektriciteitswerken met domotica-systeem, zonnepanelen, beveiligingssysteem, sanitair, warmtepomp water/water met optie cooling, vloer- en wandverwarming en ventilatie. 

Residentie Hopveld te Erembodegem

Voor dit nieuwbouwproject met 11 appartementen voorzien wij alle technieken: elektriciteit, sanitair, verwarming en ventilatie. Uitvoering totaalproject in 2019

Nieuwbouwwoningen te Dentergem

Voor dit nieuwbouwproject bestaande uit 3 woningen staan wij in voor alle technieken zoals elektriciteit, sanitair, warmtepomp lucht/water, pv-panelen en ventilatie. 

Residentie Den Yzer te Ieper

Nieuwbouwproject van 10 appartementen waarbij wij instaan voor de elektriciteit, sanitair, verwarming en ventilatie. Project in uitvoering 

Residentie Ryhovepark te Gent

Nieuw woonproject betaande uit 37 appartementen en 11 woningen waar wij instaan voor de technieken: elektriciteit, sanitair en verwarming.

Woonproject Caendel te Deinze

Nieuw woonproject van 48 appartementen waar wij instaan voor het totaalconcept. Alle technieken worden door ons uitgevoerd zowel elektriciteit en sanitair alsook verwarming en ventilatie.

Nieuw woonproject te Kruishoutem

42 appartementen en 18 woningen voorzien van elektriciteit, sanitair en verwarming.

Nieuw woonproject te Deerlijk

In dit project staan we in voor alle technieken. Dit bestaande uit 27 nieuwe appartementen.

trigger