Realisaties

Hier ziet u enkele van onze realisaties.
Wordt uw interesse gewekt door deze toelichtingen, wenst u verdere verduidelijkingen of een offerte?
Aarzel dan zeker niet om ons vrijblijvend te contacteren!

Residentie De Brink

Een unieke ontwikkeling van energiezuinige appartementen vlakbij het centrum van Roeselare. Dit project combineert het beste van twee werelden: de bruisende sfeer van de stad en de rustgevende omgeving van een park.

Bij de ontwikkeling van deze residentie wordt veel aandacht besteed aan stijl en duurzaamheid. Elk appartement is ontworpen met een verfijnde afwerking die moderne esthetiek en functionaliteit combineert. Van hoogwaardige materialen tot slimme indelingen, elk detail is zorgvuldig overwogen om een comfortabele en luxueuze woonervaring te bieden.

We zijn staan in voor alle technieken in dit project: sanitair, elektriciteit, warmtepomp, zonnepanelen ventilatie en Domitica.

Project Sint-Helena

Sint-Helena belichaamt innovatie, duurzaamheid en gemeenschap. 

Het voormalig ziekenhuis Sint-Helena werd getransformeerd tot 46 gloednieuwe woonentiteiten. Innotech staat in voor de technieken zoals elektriciteit, sanitair, ventilatie, domotica, warmtepomp met geothermie, en zonnepanelen.

Dit schitterende project is het resultaat van een fantastische samenwerking tussen Innotech en Algemene bouw Maes. Samen hebben we een thuis gecreëerd waar ideeën bloeien en waar mensen samenkomen. 

Ontdek hoe Sint-Helena een positieve impact heeft op onze gemeenschap en ons milieu! 

 

Residentie Meerlenhof te Kortrijk

Op deze uitzonderlijke locatie langs de Leie in het hart van Kortrijk komen er 5 stadswoningen & 19 appartementen. Wij zullen deze appartementen en woningen voorzien van alle technieken HVAC, elektriciteit en warmtepompen.

Residentie O'Duin te Oostende

Nieuwbouwproject "Residentie O'Duin" met 60 appartementen & 4 exclusieve penthouses te Oostende. Hier voorzien wij alle technieken zoals elektriciteit, sanitair, ventilatie & centrale verwarming.

Nieuwbouwproject te Kortrijk

In dit hedendaags nieuwbouwproject bestaande uit 4 lofts, 4 appartementen  en 2 woningen voorzien wij alle technieken zoals elektriciteit, vloerverwarming, sanitair en ventilatie. 

Woonproject Groenevelt te Sluis

Voor dit nieuwbouwproject bestaande uit 36 woningen staan wij in voor alle technieken zoals elektriciteit, sanitair, warmtepompen lucht/water, pv-panelen en ventilatie.
Uitvoering 2022! 

Zorgdorp te Zwijnaarde

In dit project staan we in voor alle technieken zoals elektriciteit, sanitair, centrale verwarming en ventilatie. Dit bestaande uit 24 nieuwe kamers, 1 conciërgewoning en polyvalente ruimte.

Nieuwbouwwoning te Middelkerke

In deze woning staan wij in voor alle technieken zoals elektriciteit, sanitair, zonnepanelen, centrale verwarming en ventilatie.

Project Felys te Kortrijk

Een eigentijds woonproject bestaande uit 6 woningen en 7 appartementen die worden voorzien van alle technieken zijnde elektriciteit, sanitair, centrale verwarming en ventilatie.

Kapellewegel te Wetteren

Nieuw woonproject van 2 appartementsblokken bestaande uit 13 appartementen waar wij instaan voor het totaalconcept. Alle technieken worden door ons uitgevoerd zowel elektriciteit, sanitair, pv-panelen alsook centrale verwarming en ventilatie.

Woonproject te Gent

Dit totaalproject in het hartje van Gent bestaat uit 18 gloednieuwe appartementen. In dit nieuwbouwproject staan wij in voor de aanleg van elektriciteit, sanitair, centrale verwarming en ventilatie.

Woonproject te Waregem

Nieuwbouwproject van 6 gloednieuwe appartementen waar wij alle technieken verzorgen: warmtepompen met geothermie, elektriciteit, domotica, sanitair en ventilatie.

Woonproject Jagershof te Deerlijk

Nieuwe verkaveling bestaande uit 44 woningen. Voor dit project staan wij in voor de aanleg van de elektriciteit, het sanitair, de verwarming en de ventilatie.

Nieuwbouwproject te Wielsbeke

Nieuwbouwproject met magazijn en bijhorende kantoren. Alle technieken worden door ons uitgevoerd bestaande uit elektriciteit, sanitair, centrale verwarming en ventilatie!

Residentie Warelles te Rumbeke

Woonproject met 23 luxe appartementen met alle comfort voorzieningen oa: ventilatiesysteem D, domotica-systeem, sanitair en vloerverwarming. Uitvoering 2019

trigger