Realisaties

Hier ziet u enkele van onze realisaties.
Wordt uw interesse gewekt door deze toelichtingen, wenst u verdere verduidelijkingen of een offerte?
Aarzel dan zeker niet om ons vrijblijvend te contacteren!

Residentie Den Yzer te Ieper

Nieuwbouwproject van 10 appartementen waarbij wij instaan voor de elektriciteit, sanitair, verwarming en ventilatie. Project in uitvoering 

Luxueuze villa te Waregem

Voor deze villa gaan wij alle technieken voorzien. Elektriciteitswerken met domotica-systeem, zonnepanelen, beveiligingssysteem, sanitair, warmtepomp water/water met optie cooling, vloer- en wandverwarming en ventilatie. 

Residentie Hopveld te Erembodegem

Voor dit nieuwbouwproject met 11 appartementen voorzien wij alle technieken: elektriciteit, sanitair, verwarming en ventilatie. Uitvoering totaalproject in 2019

Residentie Warelles te Rumbeke

Woonproject met 23 luxe appartementen met alle comfort voorzieningen oa: ventilatiesysteem D, domotica-systeem, sanitair en vloerverwarming. Uitvoering 2019

Residentie Ella te Oostrozebeke

Nieuwbouwproject waar alle technieken onder ons goede worden genomen. Het totaalproject bestaat uit elektriciteit, sanitair, verwarming en ventilatie. 

Residentie Ryhovepark te Gent

Nieuw woonproject betaande uit 37 appartementen en 11 woningen waar wij instaan voor de technieken: elektriciteit, sanitair en verwarming.

Residentie Nest te Gent

Nieuw woonproject bestaande uit 6 appartemeten en commerciële ruimte waar alle technieken door ons zullen voorzien worden: elektriciteit, sanitair, verwarming en ventilatie.

Woonproject Caendel te Deinze

Nieuw woonproject van 48 appartementen waar wij instaan voor het totaalconcept. Alle technieken worden door ons uitgevoerd zowel elektriciteit en sanitair alsook verwarming en ventilatie.

Residentie Domuscura te Zandhoven

32 nieuwe assistentiewoningen waar wij alle technieken onder ons goede nemen: elekt., sanitair en ventilatie op maat van de toekomstige bewoners met een beperking. 

Woonproject Jagershof te Deerlijk

Nieuwe verkaveling bestaande uit 44 woningen. Voor dit project staan wij in voor de aanleg van de elektriciteit, het sanitair, de verwarming en de ventilatie.

Woonproject Hoedhaar te Lokeren

Voor deze 75 nieuwe appartementen hebben wij alle technieken voorzien. De aanleg van elektriciteit, sanitair, verwarming en ventilatie werd ons toevertrouwd en succesvol gerealiseerd.

Nieuw woonproject te Kruishoutem

42 appartementen en 18 woningen voorzien van elektriciteit, sanitair en verwarming.

Nieuw woonproject te Deerlijk

In dit project staan we in voor alle technieken. Dit bestaande uit 27 nieuwe appartementen.

Residentie De Paulientjes te Menen

Een tijdloos woonproject, opgetrokken in het centrum van Menen. Het project bestaat uit 2 woongelegenheden met in totaal 38 appartementen.

Innotech staat in voor volgende technieken : Elektriciteit - Verlichting - Sanitair - Verwarming - Ventilatie.

Carotel te Kuurne

Voor dit nieuwbouwproject te Kuurne hebben wij met succes alle technieken uitgevoerd.
Totaalproject bestaande uit: elektriciteit, branddetectie, inbraakbeveiliging, toegangscontrole, sanitair, verwarming, ventilatie, …

Res. Felix Verhaeghestraat te Waregem

Nieuw appartementsgebouw bestaande uit 7 appartementen, zijnde 3 appartementen in het gerenoveerde gebouw en 4 appartementen in het nieuwe gebouw.

Dit is voor ons een totaalproject alwaar wij instonden voor elektriciteit, sanitair, cv en ventilatie.

 

trigger